X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Controls de velocitat als carrers de Sant Vicenç
Durant el mes de febrer, la Policia Local farà controls de velocitat a les principals vies de Sant Vicenç amb un aparell radar, cedit pel servei Català de Trànsit.

L´objectiu principal d´aquests controls és reduir la velocitat dins del poble i a les carreteres –nacional i comarcals-, al seu pas per la nostra localitat. Allà on està present la velocitat, la gravetat dels accidents s´incrementa en qualsevol tipus de via i duplica la mortalitat respecte a altres causes. Està demostrat que dos de cada tres accidents es produeixen en vies convencionals, i un 16.7 % en zona urbana.

Les sancions oscil·len entre 91 i 600 euros, depenent si la infracció és greu o molt greu. Aquestes infraccions poden incloure la suspensió administrativa del permís de conduir d´entre 1 a 3 mesos, i la pèrdua de fins a 6 punts. A més a més, conduir a una velocitat superior en seixanta quilòmetres  per hora a la via urbana o vuitanta a la via interurbana, pot ser castigat amb penes de presó de tres a sis mesos o a la multa de sis a dotze mesos i treballs en benefici de la comunitat de 31 a 90 dies, i en qualsevol cas, a la privació del dret a conduir vehicles a motor i ciclomotors per temps superior a 1 i fins a 4 anys.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.01.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^