X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dilluns, dia 23 de febrer, tall de circulació a la Riera del Gorg
Dilluns, dia 23 de febrer al matí, la Riera del Gorg, entre el carrer Josep Brunet (tram d´entrada) i el pati de l´escola Sant Jordi, romandrà tallada al trànsit a causa de les obres de pavimentació de la rasa oberta per poder efectuar la connexió a la xarxa de clavegueram general de l´escola Sant Jordi.

La Policia Local col·locarà tanques i senyalització en els següents llocs de la Riera del Gorg: cantonada amb el carrer Arboç i tram de sortida del carrer Josep Brunet (afectacions parcials). Pel que fa al tram d´entrada del carrer Josep Brunet, l´afectació serà total i la circulació romandrà completament tallada.

Així doncs, els vehicles hauran de circular pel C/ Arboç per anar al centre o bé per la mateixa Riera del Gorg, en sentit zona esportiva. Els veïns i veïnes del C/ Josep Brunet hi podran accedir sense cap problema. Els vehicles que per error accedeixin a l'escola bressol, a través dels trams tallats parcialment, podran tornar a sortir pel tram d´entrada del C/ Josep Brunet.

El bus urbà també es veurà afectat, així des de la parada del C/ Romaní seguirà pels carrers Arboç, Grèvol i Escoles per tornar a enllaçar amb la ruta habitual.

Us preguem la màxima atenció a l´hora de circular per tal de garantir la seguretat de tothom.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 20.02.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^