X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Calendari de les proves del Procés de Selecció d´Informadors/es del Pla Vigilància contra Incendis 2009
Des de l'OTPMIF de la Diputació de Barcelona, ens informen d'uns canvis en les Dates del Procés de Selecció d'Informadors/es del PVI 2009.

A partir del 6 de març del 2009 es podran consultar les persones admeses i excloses  en aquesta adreça  (per realitzar aquesta consulta es necessitarà disposar de la clau d´accés que es van inventar els sol·licitants en el moment que es va omplir la sol·licitud d´inscripció).

La data i hora per a la realització de les proves definides en  el procés selectiu serà indicat en l´expedient de cada persona, i es podrà consultar el mateix dia (6 març) que es consulti la relació de persones admeses i excloses.

El termini per a possibles reclamacions serà el dia 9 de març del 2009, i s´adreçaran a l´adreça electrònica info@bcnconsultores.com

El procés selectiu constarà de les següents fases:

  • 1ª fase: Proves psicotècnica i teòrico-pràctica de coneixements específics, relacionats amb les funcions assignades als llocs de treball objecte de contractació.  (10 , 11 , 12  i 13 de març del 2009)

    Els candidats convocats a les proves, cal que portin el DNI, un llapis i una goma, i la documentació que els hi reclamin (si és el cas).

  • 2ª fase: Valoració de mèrits. 

  • 3ª fase: Entrevista personal, a celebrar en cas d´igualtat de puntuació de les dos fases anteriors o en el cas que l'òrgan de selecció ho consideri necessari.
Els/Les aspirants/es que van superar els processos selectius anteriors, no caldrà que realitzin les proves (es guardarà la puntuació de les proves psicotècniques realitzades al 2007 o al 2008).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.03.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^