X
Col·labora amb La Marató de TV3!
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Seguiment Obres Escoles
Darrera actualització: 24 de juliol de 2008
Des d'aques espai, us anirem informant puntualment de totes les accions i notícies que generin les obres que s'estan duent o es duran a terme als diferents equipaments educatius del municipi.

Des de finals de la dècada dels noranta, Sant Vicenç ha sofert un procés d´intens creixement que ha ocasionat que, a hores d´ara, tinguem una població de 5.500 habitants quan a l´any 1991 només se´n comptabilitzaven 1.222. Aquest increment demogràfic ha comportat l´adequació progressiva dels serveis ja existents i la implantació d´altres de nous.

En aquest sentit, i per tal de donar resposta a les necessitat educatives actuals i futures de la franja d´edat compresa entre els 0 i els 18 anys, que representa el 25% de la població, el Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya i l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant les regidories d´Educació i de Planificació Territorial, han anat emprenent un seguit de propostes de reforma, ampliació i nova construcció d´equipaments escolars, que, a grans trets i atenent al termini d´execució, es resumeixen en les següents:

 • En execució: Obres de reforma i ampliació del CEIP Sant Jordi. (Les obres, iniciades l'octubre de 2007, tindran una durada aproximada de 21 mesos i es compaginaran amb les activitats docents)
 • A llarg termini: Projecte de construcció d´un Institut d´Ensenyament Secundari. (Es contruirà en una parcel·la de 7.503,16 m2, ubicada al Sot del Camp. La previsió actual és que l´IES entri en funcionament amb mòduls el curs 2008-2009.
 • Ja executades:
  • Reforma i adequació del pati del CEIP Sant Jordi (2005)
  • Implantació mòduls CEIP Sot del Camp (2005)
  • Obres d'ampliació del CEIP Sot del Camp-Mòduls (2006)
  • Obres de reforma i adequació de l'Escola Bressol Municipal Els Garrofers (2006)
  • Construcció del nou CEIP Sot del Camp (Inaugurat el curs 2007-2008)

Tret de les obres de reforma de l´Escola Bressol, que han estat assumides per l´Ajuntament, el finançament de la resta de projectes va a càrrec de la Generalitat de Catalunya. Els terrenys on s'aixeca el nou CEIP Sot del Camp i on es construirà el futur IES han estat cedits al Departament d´Educació per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.10.2007
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^