X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja s´han iniciat les obres del FEIL a Sant Vicenç

A destacar la mediació del Servei Local d´Ocupació de Sant Vicenç de Montalt amb les empreses adjudicatàries a l´hora d´ocupar a persones aturades del municipi.

Obres Verge de MontserratA mitjans d´abril van començar les obres de rehabilitació de la vorera sud de l´Av. Verge de Montserrat, un dels quatre projectes que seran finançats a través del Fons Estatal d´Inversió Local (FEIL). L´empresa santvicentina Tibma Construccions,SL, ha estat l´adjudicatària d´aquesta primera obra, que tindrà un cost de 34.783,32 euros i una durada de 2 mesos. En aquesta actuació hi treballen 6 persones.

Pel que fa a la resta de projectes, també han estat adjudicats i les obres s´iniciaran en breu, ja que un dels condicionats del FEIL és que els projectes aprovats s´executin abans d´acabar aquest any. Així doncs, les obres d´urbanització del vial del Sot del Camp, entre el camí del Pedró i la carretera BV-5034, amb un cost de 672.876,04 euros, aniran a càrrec de Grup Mas Constructors, SLU, s´allargaran 6 mesos i ocuparan a 42 treballadors. La urbanització de l´entorn de l´Església, l´executarà la UTE ADL Constructores. El seu cost ascendeix a 148.902,02 euros, tindrà una durada de 3 mesos i hi treballaran 16 persones. El darrer projecte, que contempla els treballs d´interconnexió mitjançant fibra òptica dels edificis municipals, ha estat adjudicat a l´empresa Electro-Llar, SL. Les obres s´allargaran 2 mesos, tindran un cost de 75.634,15 euros i ocuparan a 10 persones.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^