X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
En 15 dies estaran en marxa totes les obres del FEIL

L´inici de les primeres obres del FEIL ha incidit positivament en la taxa d´atur registrada a Sant Vicenç de Montalt durant el passat mes d´abril. Així, el fet que les empreses adjudicatàries dels contractes d´obra pública en el marc del Fons Estatal d´Inversió Local s´haguessin compromès a incorporar, sempre que fos possible, persones del municipi en situació d´atur ha propiciat que passéssim dels 235 aturats registrats el mes de març, als 227 del mes d´abril.

Signatura contracte fibra òpticaEl passat dimecres 6 de maig, l´alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, va formalitzar la darrera adjudicació dels 4 projectes que es finançaran a través del Fons Estatal d´Inversió Local (FEIL). En concret, es tracta de l´adjudicació definitiva de les obres d´interconnexió mitjançant fibra òptica dels edificis municipals, que anirà a càrrec de l´empresa Electro-Llar, SL. Aquesta actuació s´iniciarà el proper 25 de maig i és previst que les obres s´allarguin 2 mesos.

Per altra banda, tot és a punt perquè el proper dilluns 11 de maig el Grup Mas Constructors, SLU, iniciï les obres d´urbanització del vial del Sot del Camp, entre el camí del Pedró i la carretera BV-5034. Aquesta actuació té una durada prevista de 6 mesos. I només una setmana més tard, el 18 de maig, serà la UTE ADL Constructores la que posarà en marxa les obres d´urbanització de l´entorn de l´Església, el darrer projecte del FEIL. Aquesta actuació és previst que s´allargui 3 mesos.

En quant al primer dels 4 projectes engegats en base als diners del FEIL, consistent en la rehabilitació de la vorera sud de l´Av. Verge de Montserrat, l´empresa Tibma Construccions,SL, hi treballa des de mitjans del passat mes d´abril amb un  termini d´execució que finalitzarà el proper mes de juny.

Sabem que aquestes obres, com totes, provocaran inconvenients, que s´han de veure compensats quan l´obra estigui enllestida. Mentrestant l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt demana la màxima comprensió a la ciutadania i resta a la seva disposició per a qualsevol aclariment o proposta per millorar la vida diària. Pel que fa a les afectacions de trànsit provocades per les obres, us mantindrem puntualment informats des d´aquest espai web.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^