X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament vol crear un directori d'empreses, comerços i serveis

Amb la voluntat de crear un directori que reculli les empreses, comerços, serveis i autònoms ubicats a Sant Vicenç de Montalt, el regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Amadeu Clofent, s'ha adreçat per escrit a tots els empresaris locals per demanar-los que hi col·laborin. Es tracta que omplin el següent FORMULARI i l'enviïn signat i escanejat a l´Ajuntament. Un dels objectius és oferir un llistat d'empreses i comerços locals a través del web municipal.

Benvolguts,
Benvolgudes,

La Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, en la reunió del passat mes de febrer en la qual va convocar a tots els empresaris i comerciants del poble, va informar que està treballant en la actualització de la base de dades i creació del Directori d´Empreses, Comerços i Serveis ubicats a Sant Vicenç de Montalt.

Aquesta actuació es planteja amb una doble voluntat: per una banda quantificar el teixit comercial i empresarial del nostre municipi i per una altra fer pública part de les dades facilitades amb la finalitat de crear una eina de consulta i promoció.

Per tirar endavant aquest directori ens cal però la teva participació. Et demanem ens facilitis les dades del teu negoci per tal d´incloure´l en el directori. Junt amb aquesta carta et fem arribar el formulari a emplenar, el qual consta de dos apartats:

  • Dades públiques (nom, adreça, telèfon, activitat, sector,...) que en el cas que vulguis surtin publicades gratuïtament en el web municipal i en una guia d´empreses i comerços que està previst editar aquest any, és imprescindible que, en compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades, ens signis l´autorització corresponent.

  • Dades internes, per utilització interna de l´Ajuntament i que en cap cas seran publicades.
Així doncs, ens hauries de fer arribar, abans del 31 de maig, aquest formulari omplert, signat i segellat per l´empresa, conforme ens autoritzes a publicar les dades facilitades amb la finalitat de donar a conèixer el teixit comercial i empresarial del nostre municipi.

Per fer-nos arribar aquest formulari pots: lliurar-lo al Registre General de l´Ajuntament, enviar-lo per fax al 93.791.29.61 o enviar el document escanejat a promocioeconomica@svmontalt.cat

Si vols ampliar aquesta informació, no dubtis en posar-te en contacte amb la regidoria. Esperem la teva col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa, amb la que es pretén oferir un millor servei als ciutadans i afavorir el desenvolupament econòmic de Sant Vicenç de Montalt.

Rep una cordial salutació,

Amadeu Clofent i Rosique
Regidor de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme

Sant Vicenç de Montalt, 4 de maig de 2009

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.05.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^