X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Club de Feina tanca per vacances
El Club de Feina tornarà a obrir portes el proper 30 de setembre
El Club de Feina, que es porta a terme tots els dimecres de 4 de la tarda a 8 del vespre al Telecentre del Centre Cívic El Gorg, coincidint amb el període de vacances estivals tanca les portes fins al proper 30 de setembre, data fixada per reiniciar la seva activitat.

Durant el primer semestre de l´any 2009 han fet ús dels servei que presta el Club de feina un total de 40 usuaris/es del Servei Local d´Ocupació, realitzant un total de 59 assistències, bàsicament per consultes d´assessorament individual a la tècnica d´Ocupació, consultes de l´oferta formativa i recerca d´ofertes de feina per Internet.

El col•lectiu que més ha participat en el Club de Feina ha estat el de dones d´entre 30 i 55 anys (28). Pel que fa al sexe masculí, la xifra és de 12 homes, majoritàriament provinents dels sector de la construcció.

Un 30 % dels/les usuaris/es del Club de Feina han estat derivats/des a ofertes de feina i d´aquests/es 8 han aconseguit la inserció laboral.

L´afluència de públic al Club de Feina durant el primer semestre del 2009 representa un increment del 122,22% respecte l´any 2008.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.06.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^