X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nexus, un nou servei que l´Ajuntament posa a disposició de les empreses i persones emprenedores de Sant Vicenç
La Regidoria de Promoció Econòmica, mitjançant el Servei Local d´Ocupació, ofereix un nou servei d´informació i assessorament empresarial: el servei NEXUS. Els destinataris finals d´aquest servei són les empreses i les persones emprenedores de Sant Vicenç de Montalt que necessitin assessorament i assistència tècnica per a la creació i/o consolidació de les seves empreses.

Es tracta d'un servei pregunta - resposta: les empreses o les persones emprenedores s'adrecen al personal tècnic del Servei local d´Ocupació per a realitzar les seves consultes en alguns dels següents àmbits: producció i/o prestació de serveis, mercat i comercialització, organització i recursos humans, jurídico-fiscal o econòmic-financer. Per prestar aquest servei, el servei Local d´Ocupació Local compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les persones interessades en fer ús del servei Nexus poden trucar al telèfon 93 791 47 18 o bé adreçar-se directament a l´Ajuntament els dilluns, dimecres o divendres de 9 a 14h, on seran atesos per la tècnica d´Ocupació, Marta Rosario.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.07.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^