X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Institut de Sant Vicenç amplia equipaments amb la instal·lació d´un nou mòdul
Instal·lació nou mòdul a l'institut de Sant VicençAquesta setmana, el Departament d´Educació de la Generalitat de Catalunya ha començat les feines d´ampliació dels actuals equipaments de l´IES de Sant Vicenç de Montalt, amb la instal·lació d´un nou mòdul prefabricat. Aquesta actuació permetrà que el proper curs 2009-2010 l´institut arrenqui amb cinc grups, tres del primer curs i dos dels segon curs d´Educació Secundària.

El creixement del centre d´ensenyament serà progressiu, s´anirà ampliant fins a completar tots els cursos d´ESO i de batxillerat, a mesura que els alumnes vagin passant de curs. El projecte de construcció del que serà l´institut definitiu està en marxa i es preveu que els alumnes que van iniciar el 1r curs d´ESO en els mòduls provisionals (curs 2008-2009) puguin cursar 4t d´ESO en el nou edifici.

L´IES de Sant Vicenç de Montalt és un centre d´ensenyament d´Educació Secundària i Batxillerat públic que depèn de la Generalitat de Catalunya. Es va posar en funcionament el setembre del 2008. L´edifici provisional, ubicat al Camí del Padró, constava de tres mòduls prefabricats, amb els serveis bàsics per acollir dos grups del primer curs d´Educació Secundària: 4 aules, 1 menjador office, lavabos a cadascun dels mòduls, espais de reunions i treball pel professorat i un ampli pati d´esbarjo pels alumnes.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.08.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^