X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L´Ajuntament habilita una Oficina d´Informació al Ciutadà per atendre qüestions específiques de la revisió cadastral
L'oficina romandrà oberta del 16 al 20 de novembre

Oficina recaptacióEl Ministeri d´Economia i Hisenda està notificant individualment a tots els contribuent els valors resultants de la revisió cadastral que s´ha dut a terme al municipi durant aquest 2009 i les quotes previstes per l´IBI del 2010. Aquesta informació s´envia per carta certificada als domicilis dels contribuents. Tanmateix, les persones que no hagin rebut la notificación del Cadastre també poden obtenir-ne un duplicat a l´Ajuntament.

Per facilitar la gestió de possibles al·legacions, l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt obrirà una Oficina d´Atenció al Ciutadà per atendre qüestions específiques de la revisió cadastral, amb l´objectiu que els ciutadans puguin adreçar-se personalment per informar-se, resoldre dubtes o formular consultes. L´oficina romandrà oberta del 16 al 20 de novembre amb el següent horari: de dilluns a divendres, de 9 a 14h i el dimecres, de 16 a 19.30h.

Us recordem que, les reclamacions només poden signar-les els titulars o aquelles persones autoritzades per aquests, sempre que l´autorització es faci per escrit i estigui degudament signada pels titular. Tanmateix, a tota reclamació s´hi ha d´adjuntar el DNI del titular, i també el del representant, en el cas que hi hagi autorització a l´efecte.

Per tal d´evitar-vos desplaçaments innecessaris, tot seguit us detallem la documentació que caldrà aportar a l´hora de presentar reclamacions, segons casuística:

  • Titularitat: Si no heu estat mai titulars, només caldrà que retorneu la notificació. Si heu estat titulars i l´heu venut, escriptura de compra-venda o còpia simple. Si l´heu comprat, escriptura de compra venda.
  • Domicili fiscal: DNI on hi figuri la nova adreça.
  • Superfície del sòl i construcció: Plànol acotat realitzat per tècnic competent i escriptura de compra-venda.
  • Antiguitat: Certificat final d´obra o rebut d´aigua, llum, etc., que acrediti l´any. En vivendes de protecció oficial, cèdula de qualificació definitiva. En expropiacions, acta de pagament i ocupació definitiva.
  • Duplicitat: Fotocòpia de les 2 notificacions i escriptura de compra-venda.
  • Coeficient de propietat: Escriptura de divisió horitzontal, escriptura de compravenda, o nota simple del Registre de Propietat.
  • Situació finca: Certificat municipal
  • Estat de conservació: Certificat del tècnic competent, en el qual s´indiquin els requisits que exigeixen les Normes Tècniques de Valoració (si està afectada la estructura i si influeix l´habitabilitat, caldrà que el certificat estigui visat i amb una vigència inferior als 6 mesos en el moment de la presentació). En cas d´aluminosi, Test del Col·legi d´Aparelladors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.11.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^