X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç posa fil a l´agulla a les obres d'urbanització de l´Av. Toni Sors i d´adequació de la plaça Pau Casals
Av. Toni SorsQuan ja estem a punt d´entrar en la recta final de l´any,  el Govern municipal engega nous projectes amb més força, il·lusió i empenta, si s´escau, que mai. En aquest temps, s´han tancat o són a punt de tancar-se actuacions importants, com l´execució de les obres del pas soterrat de vianants de la N-II o de les 4 obres del FEIL, i també se n´han encetat de noves.

La crisi econòmica obliga a l´Ajuntament a fer veritables esforços per trobar el punt mig entre les necessitats i demandes dels ciutadans, la reducció dels recursos econòmics i la voluntat de no incrementar els impostos. En aquest sentit, la gestió local en moments de crisi passa per la priorització de necessitats, demandes, objectius i recursos. Les demandes principals dels ciutadans són les que busquen millorar la qualitat de vida al municipi; i en aquesta línia, el Govern municipal no s´atura i voldríem anunciar-vos l´inici imminent de noves actuacions. En concret, arrenquen a caminar la segona fase del projecte de remodelació de la zona esportiva i urbanització de l´Av. Toni Sors i les obres d´adequació de la plaça Pau Casals.


Pel que fa als recursos, encara que escassos, s´estan optimitzant, per la via d´ajustar les despeses i de buscar finançament a altres administracions supramunicipals. La situació és difícil i requereix tant l´esforç de l´Ajuntament com la comprensió dels ciutadans. Però, sense exigir més esforços als ciutadans, prou pressionats pel dia a dia.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.11.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^