X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El Consell Comarcal vol assegurar la normalitat en els serveis de transport escolar i adaptat els dies de vaga del sector
Els propers dies 12 i 13 de novembre hi haurà vaga en el sector de transport de viatgers per carretera. Davant d'aquesta convocatòria, el Departament de Treball de la Generalitat ha establert, entre d'altres mesures de serveis mínims, que el transport escolar i el de persones discapacitats s'ha de realitzar al 100%. Per tant, aquests dos serveis s'haurien de prestar amb total normalitat.

El Consell Comarcal del Maresme, com a ens gestor del servei de transport escolar i del servei de transport adaptat vol evitar que es tornin a repetir els incidents que els passats 29 i 30 d'octubre van impedir el normal desenvolupament de les rutes. 

Per garantir uns serveis normalitzats, el Consell Comarcal del Maresme ha pres les mesures necessàries per assegurar la presència dels Mossos d'Esquadra a les cotxeres de les empreses de transport, a les portes dels centres educatius i, fins i tot, perquè acompanyin els autobusos en els itineraris de les rutes. També s'ha sol·licitat la col·laboració de les policies locals.

L'objectiu d'aquestes accions és que el servei de transport escolar i transport adaptat es pugui desenvolupar aquests dies amb el màxim de normalitat possible i que els alumnes usuaris en gaudeixin amb seguretat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.11.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^