X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament habilita dos aparcaments provisionals a tocar de la zona esportiva
És previst que les obres de remodelació de la zona esportiva i d´urbanització de l´Av. Toni Sors provoquin afectacions en el trànsit, tant de vehicles com de persones, mentre s´allarguin els treballs que tindran una durada aproximada de 4 mesos.

Les obres s´executaran en diverses fases, la primera de les quals afectarà la zona del parc infantil de l´Av. Toni Sors. Progressivament, i a mida que els treballs vagin avançant, caldrà tallar el trànsit i deixar fora de servei l´aparcament d´aquesta zona.

L´Ajuntament, conscient que la zona esportiva i el seu entorn, són espais molt concorreguts, principalment per  infants que practiquen esport al pavelló o al camp de futbol, ha planificat un seguit de mesures per tal de garantir, d´una banda, la seguretat de les persones, i d´una altra, l´aparcament i l´accés a les instal·lacions esportives.

En aquest sentit, mentre es duguin a terme les obres, s´habilitaran dos pàrquings a tocar del Centre Cívic: un a la parcel·la on s´instal·la l´envelat i l´altre al carrer Can Rams cantonada amb la Riera del Gorg. En quant als accessos, les entrades i sortides al camp de futbol es faran per la Riera del Gorg,i al pavelló s´hi podrà accedir pel vial lateral ubicat entre la pista annexa i la seu d´entitats esportives.
 
Tot i que habitualment les obre provoquen molèsties i inconvenients, des de l´Ajuntament us demanen una mica de paciència ja que, un cop enllestides, podrem gaudir d´un poble millor.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.03.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^