X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Porta 22, un nou recurs a disposició del usuaris del Servei Local d'Ocupació
Oficina del Servei Local d'OcupacióLa Regidoria de Promoció Econòmica, a través del Servei Local d´Ocupació, posa en marxa un nou recurs per a totes aquelles persones aturades que es troben en procés de recerca de feina: el  Porta 22. Aquest aplicatiu és propietat de Barcelona Activa i  es va implantar l'any 2003 amb la missió de detectar i divulgar els canvis i les tendències del món del treball i, alhora, capacitar i orientar les persones amb inquietuds professionals en tot el que fa referència a les noves oportunitats d'ocupació, els sectors econòmics emergents, les noves competències professionals i les noves cultures del treball. Ara, a través de l´IMPEM, es cedeix aquest recurs als ajuntaments adscrits al Pacte pel Desenvolupament Econòmic i  l´Ocupació del Maresme.

Les sessions de Porta 22 es duran a terme tots els dimecres entre les 9.30 i les 13.30h al Telecentre del Centre Cívic El Gorg. Les persones interessades en participar en alguna sessió poden enviar un e-mail a: promocioeconomica@svmontalt.cat o bé trucar al 93 791 47 18 (dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 h

El Porta 22 és un aplicatiu multimèdia que permet treballar individualment, fent ús d'ordinadors portàtils, els següents continguts:
  • l´entrevista de selecció (simulacres)
  • el currículum i el currículum ocult (com fer-ho efectiu)
  • accés a les ofertes de www.diba.cat/slo i accés les ofertes del SOC
  • el procés de recerca de feina (passos a seguir)
  • els interessos professionals (definir el teu objectiu laboral)
  • els sectors econòmics (sectors emergents)
  • la legislació laboral

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^