X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Arriba la nit més esperada per la canalla
Reis Mags
Sens dubte, la nit del 5 de gener serà la més esperada i màgica de l´any pels nens i nenes amb la cavalcada, que comptarà amb les magnífiques carrosses, estrenades l´any passat, que faran encara més lluïda l´arribada dels Reis Mags de l´Orient. La cavalcada s´iniciarà a les 6 de la tarda al Camí del Padró  i és previst que els Reis Mags, acompanyats del seu seguici, arribin a la plaça de l´Església als voltants de la set, on seran rebuts per l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, qui els hi lliurarà una eina bàsica perquè puguin dur a terme la seva feina: la clau de la vila, amb la qual podran obrir totes les portes  i deixar els regals a les llars santvicentines.
Recorregut de la cavalcada: Camí del Padró, passeig dels Pins, Maresme, Costa Daurada, Av. Montaltnou, Romaní, Riera del Gorg, Països Catalans, Major, plaça Poble i plaça de l´Església, on s farà la parada a les 7 del vespre, aproximadament.

Recomanació: En preveure que hi hagi una gran afluència de públic a la cavalcada, us demanem que no us col·loqueu en el tram del carrer Major que va des de l´estanc fins a la plaça del Poble per tal de garantir la seguretat de tothom.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.12.2009
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^