X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dimarts, 5 de gener de 2010  -  6 h tarda
Cavalcada de Ses Majestats els Reis d'Orient
Sens dubte, la nit del 5 de gener serà la més esperada i màgica de l´any pels nens i nenes amb la cavalcada, que comptarà amb les magnífiques carrosses, estrenades l´any passat, que faran encara més lluïda l´arribada dels Reis Mags de l´Orient. La cavalcada s´iniciarà a les 6 de la tarda al Camí del Padró  i és previst que els Reis Mags, acompanyats del seu seguici, arribin a la plaça de l´Església als voltants de la set, on seran rebuts per l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, qui els hi lliurarà una eina bàsica perquè puguin dur a terme la seva feina: la clau de la vila, amb la qual podran obrir totes les portes  i deixar els regals a les llars santvicentines.

Recorregut de la cavalcada: Camí del Padró, passeig dels Pins, Maresme, Costa Daurada, Av. Montaltnou, Romaní, Riera del Gorg, Països Catalans, Major, plaça Poble i plaça de l´Església, on s farà la parada a les 7 del vespre, aproximadament.

Recomanació: En preveure que hi hagi una gran afluència de públic a la cavalcada, us demanem que no us col·loqueu en el tram del carrer Major que va des de l´estanc fins a la plaça del Poble per tal de garantir la seguretat de tothom.

Lloc: Sortida des del camí del Padró
Ho organitza: Regidoria de Cultura ; Hi col·laboren: Amics de la cavalcada de Reis
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Infantils
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^