X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
“Ferraquim”, “Celda 666” i “Brigada antivicio” s´enduen els premis de la 3a Baixada de carretons

Si voleu que algunes de les vostres imatges formin part de l´Àlbum de la 3a Baixada de carretons, només heu d'enviar-nos un correu electrònic a comunicacio@svmontalt.cat i fer-hi constar el vostre nom i el peu de foto que voleu que hi aparegui.

3a Baixada de carretonsFins a 9 carretons amb noms tan suggerents com “Brigada antivicio”, “Anem d´urgència” o “En busca de los indios” van participar a la 3a edició de la Baixada de carretons que va arrencar als voltants de les 10 del matí al pàrquing del carrer Escoles per cloure a la zona esportiva, on es va celebrar l´acte de lliurament de premis i  una botifarrada popular. Al llarg del matí gran quantitat de públic, a banda i banda de la Riera del Gorg i a la zona esportiva, van seguir el pas dels estrafolaris carretons.

Pel que fa als guanyadors, “Ferraquim” es va endur el premi al carretó més ràpid mentre que “Celda 666” i “Brigada antivicio” es van aixecar amb la victòria en l´apartat de carretó més original.

La “Brigada antivicio”  es va ocupar de posar un toc d´humor a la celebració i fent honor al seu nom, entre baixada i baixada, va tenir temps d´imposar multes i fins i tot  de tallar la circulació dels carretons per fer controls d´alcoholèmia.

La Regidoria de Joventut i la Plataforma Pro Esplai, organitzadors de la 3a Baixada de carretons de Sant Vicenç, van comptar amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, la Brigada Municipal de Serveis, la Policia Local i un bon grapat de voluntaris i voluntàries que van treballar, des de primeres hores del matí, per tal de garantir la seguretat del públic i dels participants al llarg de tot el recorregut.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^