X
Concert de Dàmaris Gelabert
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja podeu compartir els continguts del web municipal svmontalt.cat

Logos xarxes socialsEl web municipal svmontalt.cat ja permet compartir les informacions publicades a les seccions de notícies-actualitat i a l'agenda a través d'internet.


El fenomen web 2.0 que tant de moda està a la societat actual i que permet a tothom dir la seva i compartir opinions a través de la xarxa, ha arribat a les informacions del web de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt.  Ara, si voleu compartir una notícia o un acte d'agenda que hem publicat, amb les persones amb qui contacteu a través del facebook, la tafanera, el meneame o el delicious, només heu de clicar a la icona corresponent que apareix al final de totes les informacions.

Les icones que trobareu al capdavall dels textos, enllacen doncs, amb serveis externs i aliens al web municipal. A través d'ells, podreu classificar, promoure, compartir, valorar o comentar els continguts de la xarxa. Per utilitzar-los us haureu de registrar com a usuari en els diferents espais.

Per situar-vos:

El Facebook és una eina de comunicació personal que permet compartir informació amb amistats i gent de les teves xarxes.

La Tafanera és un portal de promoció de notícies o apunts de blocs que envien i voten els mateixos usuaris per promocionar-los a portada.

Meneame és un lloc web basat en la participació comunitària en el qual els usuaris registrats envien històries que els altres usuaris del lloc (registrats o no) poden votar, de manera que es promouen les més votades a la pàgina principal.

Delicious és un servei de gestió de preferits en web que permet desar marcadors, categoritzar-los amb un sistema d'etiquetatge i compartir-los.

Desitgem que aquest nou servei us sigui útil i serveixi als interessos dels qui més es belluguen a través del món d'internet.  Si hi trobeu a faltar algun espai, podeu enviar-nos un correu electrònic a comunicacio@svmontalt.cat i valorarem la possibilitat d'incloure'l.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.01.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^