X
Fira Nadal 2023
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dijous, 4 de març a les 8 del vespre, Ple ordinari
Podeu escoltar el Ple en directe a través de Ràdio Santvi al 107.4 FM

Els/les veïns/es interessat/des en formular preguntes al Ple caldrà que prèviament les hagin presentat amb 48h d´antelació mitjançant una instància a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà o bé a través dels correus electrònics: alcaldia@svmontalt.cat  o bé comunicacio@svmontalt.cat

El Ple d´aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària el dia 4 de març de 2010 a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l´ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA

PRIMER. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ DE DATA 29 D´OCTUBRE DE 2009, DE L´ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ DE DATA 26 DE NOVEMBRE DE 2009 I DE  L´ACTA DE LA SESSIÓ EXTRAORDINÀRIA DEL PLE DE LA CORPORACIÓ DE DATA 14 DE GENER DE 2010.

SEGON. CORRESPONDÈNCIA OFICIAL I DESPATX D´OFICI.

TERCER. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA NOVA NOMENCLATURA D´ALGUNS CARRERS DEL MUNICIPI.

QUART. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, REGLAMENT DE GESTIÓ, RÈGIM INTERN I FUNCIONAMENT DELS HORTS URBANS DE SANT VICENÇ DE MONTALT.

CINQUÈ. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE LA TAXA REGULADORA DE LA INSTAL•LACIÓ DE CARTELLS INDICADORS DE LLOCS D´INTERÈS.

SISÈ. RATIFICACIÓ, SI ESCAU, DEL DECRET DE L´ALCALDIA DE DATA 18 DE GENER DE 2010 PEL QUAL ES DEMANA AL DEPARTAMENT DE GOVERNACIÓ I ADMINISTRACIONS PÚBLIQUES DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA UN CANVI DE DESTINACIÓ DEL FINANÇAMENT DEL PUOSC.

SETÈ. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE L´EXPEDIENT D´HABILITACIÓ I  MODIFICACIÓ DE CRÈDIT 1/2010.

VUITÈ. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE MODIFICACIÓ DE L´ORDENANÇA NÚMERO 28 REGULADORA DE LA CONVIVÈNCIA CIUTADANA PEL QUE FA ALS COMPORTAMENTS INCÍVICS A LA PLATJA DE SANT VICENÇ.

NOVÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA MOCIÓ PRESENTADA DE FORMA CONJUNTA PEL GRUP MUNICIPAL D´ESQUERRA I EL REGIDOR D´ANEM DE SUPORT A LA CONSULTA POPULAR PER LA INDEPENDÈNCIA EL DIA 25 D´ABRIL DE 2010 A SANT VICENÇ DE MONTALT.

DESÈ. PRECS I PREGUNTES.

Sant Vicenç de Montalt, a 19 de febrer de 2010

L´alcalde,

Miquel Àngel Martínez i Camarasa

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.02.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^