X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La comarca del Maresme, en alerta per risc de neu, vent, pluja i onatge

La zona del Montalt i s'han llevat avui 8 de març emblanquinada per la neu caiguda durant la matinada. Mentrestant, continuen les alertes per risc de nevades, de pluges i de vent intens, i es demana la màxima precaució a l'hora de circular.
El CECAT (Centre d'Emergències de Catalunya) informa de l´alerta per risc de fort vent durant el dia d'avui. Paral·lelament, el Servei Meteorològic del Consell Comarcal del Maresme també ha fet arribar aquest avís a la ciutadania:

"La comarca del Maresme es troba en alerta tot el dilluns, 8 de març, davant la previsió de neu, vent, pluja i onatge. Pel que fa a la neu, el servei de meteorologia del Consell Comarcal  ha informat que la previsió apunta neu abundant que durant el matí se situarà a la cota 400 i que a la tarda anirà baixant fins als 100m. Aquesta situació s'espera entre les 00.00h i les 24.00h del dilluns 8 de març.

A aquesta alerta, s'afegeix una altra per forts vents que puntualment poden arribar a superar els 80 km/h. L'alerta és vàlida entre les 06.00h i les 24.00h del dilluns 8 de març.

A  les 12.00h finalitza l'alerta per pluges fortes (activada des de les 20.00h del diumenge), però es complica la situació al mar.  El Consell Comarcal ha llançat un nova alerta per onatge fort. S'esperen onades que a partir de les 12.00h poden arribar a superar els 3 metres. Aquesta situació es perllongarà fins a les 24.00h."

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.03.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^