X
Canals d'atenció ciutadana
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Joan Subirats ens convida a reflexionar sobre “Quina  educació volem, quina educació necessitem”
La xerrada es portarà a terme a la biblioteca del CEIP Sot del Camp el dia 18 d´abril a 2/4 de 9 del vespre.

Cartell xerada Joan SubiratsDijous, dia 15 d´abril a 2/4 de 9 del vespre, la biblioteca de l´escola Sot del Camp acollirà la conferència “Quina educació volem, quina educació necessitem”, que servirà per donar el tret de sortida als actes organitzats pel CEIP i l´AMPA Sot del Camp amb motiu del 5è aniversari del naixement de l´escola.

La xerrada anirà a càrrec de Joan Subirats que ens parlarà sobre quins eren abans els espais de socialització i educació (en valors) que hi havia (família, treball, barri-poble, escola) i de com han anat canviant i transformant-se aquests espais. Subirats també ens convidarà a reflexionar al voltant de l´aparent contradicció de què cada cop donem més importància a l´escola, però hem anat deixant sola a l´escola en aquestes tasques i, finalment, ens plantejarà la necessitat d´assumir més col·lectivament aquesta feina educadora, tant des de l´escola, que cal que “obri” portes, com des de la comunitat educativa en sentit ampli i de les famílies, seguint una línia de “tots eduquem”.

Joan Subirats i Humet és doctor en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona i, en l´actualitat, és catedràtic de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Barcelona. Va ocupar la Càtedra “Príncipe de Asturias” a Georgetown University el curs 2003-2003. És també director de l´Institut de Govern i Polítiques Públiques de la UAB. S´ha especialitzat en temes de gestió pública i en l´anàlisi de polítiques públiques., així com en problemes d´innovació democràtica, societat civil i descentralització. Col·labora setmanalment en El País i en altres mitjans de comunicació.

Libres més recents, d´entre d´altres, relacionats amb l´educació:

  • ”Educació i Govern Local”. CEAC, Barcelona, 2001. Premi Josep Pallach 2000.
  • ”Més enllà de l´escola”. Transformacions socials i noves dinàmiques educatives i professionals. Editorial Mediterrànea-Fundació jaume Bofill, 2003.
  • Un paso más hacia la inclusión social”. Generació de coneixements, polítiques i pràctiques per a la inclusió social. Plataforma de ONGs de Acción Social,  Madrid, 2004.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^