X
Música & Drinks
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament de Sant Vicenç celebra Sant Jordi amb l'edició d'un nou conte infantil
"El retorns del bòbuls i les margaridasses" és obra d'Américo J. Carles i Gina Pórtera

“El retorn dels bòbuls i les margaridasses”, darrer títol de la col·lecció de contes editada per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en col·laboració amb Caixa Laietana, arribarà la diada de Sant Jordi a tots els nens i nenes de Sant Vicenç de la mà de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, durant la visita que efectuarà en companyia dels autors, Gina Pórtera i Amèrico J. Carles, als centres escolars de la vila per lliurar exemplars del conte a tots els alumnes.

Conte Sant Jordi 2010L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va impulsar l´any 2005, en col·laboració amb Caixa Laietana, una col·lecció de contes dedicada a donar a conèixer trets històrics i culturals, personatges il·lustres i paratges emblemàtics del poble, a través de narracions il·lustrades adreçades als més petits i petites. Fins ara, hi havia en circulació cinc títols. Enguany, ja són sis els títols, perquè el 23 d'abril. coincidint amb la Diada de Sant Jordi sortirà al carrer un nou llibre que ens narra la història de dos petits santvicentins, el Teo i  la Mar, i de com a través dels records de la seva àvia coneixeran uns personatges, una festa i unes tradicions estretament lligadess a la vida del seu poble i de la seva família. El conte és obra de dos santvicentins, Américo J. Carles, autor del text, i Gina Pórtera, autora de les il·lustracions, i porta per títol "El retorn dels bòbuls i les margaridasses".

El nou conte serà presentat en societat el dia 24 d´abril al Centre Cívic El Gorg en el marc de la II Festa de Lletres, un acte que girarà a l´entorn de les lletres i dels lletraferits ja que, a banda de la presentació del llibre infantil "El retorn dels bòbuls i les margaridasses", també se celebrarà el lliurament de premis dels IV Jocs Florals, una petita representació teatral a càrrec dels alumnes de 1r d´ESO de l´IES de Sant Vicenç i la presentació de la guia “Passejades pel Maresme”, editada per les biblioteques municipals del Maresme. Però si voleu saber tots els ets i uts de la festa i tenir un exemplar del conte, signat pels seus autors, cal que veniu al Cívic el proper 24 d´abril a les 6 de la tarda. Us hi esperem!

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^