X
Música & Drinks
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els escolars de Sant Vicenç viuen amb intensitat la diada de Sant Jordi

Sant Jordi a les escolesEls centres educatius de Sant Vicenç de Montalt es van sumar a la celebració de la diada de Sant Jordi amb un seguit d´activitats lúdico-festives, protagonitzades pels més menuts i menudes, que es van poder viure i seguir al carrer, a les escoles  i a l´institut. Així, al llarg de tot el matí els escolars del municipi van anar desfilant per la plaça del Poble per visitar i tafanejar a les parades de llibres i roses que hi havia instal·lades. 

Altres activitats habituals en aquesta jornada que han tingut continuïtat enguany són: la sortida en bicicleta dels joves de l´institut, les representacions de La llegenda de Sant Jordi o els actes de lliurament de premis dels Jocs Florals, convocats per les respectives escoles. Com a novetat, destacar dos actes, organitzats pel CEIP i l´AMPA Sot del Camp amb motiu de la celebració del 5è aniversari de l´escola: la inauguració de l´exposició Cinc anys d´història de l´escola i l´estrena de l´himne oficial de l´escola en les veus de tots els seus alumnes.

Diada de Sant Jordi a les escolesUn altre activitat a destacar és la visita de l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, als centres educatius de la vila. Una visita que busca, d´una banda poder compartir amb els estudiants una jornada tan representativa i estretament lligada a la cultura catalana, i d´una altra banda, seguir amb la tradició de lliurar als escolars de Sant Vicenç un exemplar del conte que anualment edita l´Ajuntament, en col·laboració amb Caixa Laietana, coincidint amb la diada de Sant Jordi.

Aquest any 2010, el conte, que du per títol El retorn dels bòbuls i les margaridasses, és obra de dos santvicentins, l´Américo J. Carles, autor del text, i la Gina Pórtera, creadora de les il·lustracions. L´Américo i la Gina van compartir amb l´alcalde la visita a les escoles, durant la qual van respondre a les mil i una preguntes dels petits lectors.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^