X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte 15 de maig, obre portes la nova deixalleria de Les 3 Viles
El nou equipament mancomunat s'inaugurarà el proper dissabte, 15 de maig, a les 12 del migdia

Totes les persones que assisteixin a la inauguració de la nova deixalleria mancomunada rebran com a obsequi un bidó de recollida d'oli domèstic.

Deixalleria Les 3 VilesEl proper dissabte 15 de maig, a les 12 del migdia, tindrà lloc la inauguració de la nova deixalleria de Les 3 Viles. L'equipament, que donarà servei a Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes, està situat al polígon industrial de Llavaneres i entrarà en  funcionament el mateix dissabte, 15 de maig, a la tarda.

L'acte inaugural comptarà amb la participació dels tres alcaldes: Miquel Àngel Martínez i Camarasa, de Sant Vicenç de Montalt, Bernat Graupera, de Sant Andreu de Llavaneres, i Joaquim Arnó, de Caldes d'Estrac.

L'antiga deixalleria mancomunada havia quedat obsoleta i la ubicació al torrent de les Bruixes de Llavaneres la feia poc còmoda per als usuaris per la mala comunicació. A la nova deixalleria, que s'ha finançat amb una subvenció de l'Agència Catalana de Residus de la Generalitat que ha cobert el 50% del cost del projecte, es podrà recollir un volum de residus més gran.

L'horari de la nova deixalleria de Les 3 Viles serà de dimarts a dissabte de 9 a 13  i de 17 a 20 hores, i diumenges de 9 a 14 hores. El dilluns romandrà tancada.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^