X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El proper diumenge 16 de maig, la Challenge torna al Maresme
Es tallarà la carretera N-II de les 6.30 i les 15.30 hores

2n Half Clallenge Barcelona-MaresmeEl diumenge 16 de maig, el Maresme celebra la segona Half Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Es tracta d'una triatló internacional, una prova esportiva de mitjana distància que aplegarà més d'un miler d'atletes d'arreu.

La mitja Challenge consta de tres modalitats esportives. Els participants hauran de nedar 1,9 quilòmetres, fer 90 quilòmetres en bicicleta i córrer 21 quilòmetres a peu. Com que la prova de bicicleta passarà pel tram de carretera N-II a Sant Vicenç, aquesta via quedarà tallada al trànsit durant 9 hores, com ja va passar l'any passat. Així doncs, l'Ajuntament vol fer èmfasi a la població en el fet que la carretera N-II estarà tallada al trànsit des de les 6.30 hores i fins les 15.30 hores.

A més a més de Sant Vicenç, es veuran afectades les poblacions veïnes de: Mataró, Sant Andreu de Llavaneres, Caldes d´Estrac, Arenys de Mar, Canet de Mar, Sant Pol, Calella, Pineda i Santa Susanna.

Així doncs, diumenge 16 de maig, entre dos quarts de set del matí i dos quarts de quatre de la tarda, en cap cas es podrà circular per la carretera N-II. Tots els vehicles que poden circular per l'autopista, seran desviats cap a la C-32. Els que no (ciclomotors, cotxes sense carnet, maquinària ...) no podran circular.  De retruc, i mentre estigui tallada la N-II, l'autopista serà gratuïta per als usuaris i usuàries, ja que el cost dels peatges el costejaran el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Calella, tal com va passar durant la primera edició del triatló.

A l'octubre és previst que es faci, també com l'any passat, la Challenge Costa de Barcelona - Maresme. Serà una triatló completa que també passarà per Sant Vicenç.

Al web del Consell Comarcal del Maresme, trobareu tota la informació.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^