X
Emergència per sequera
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dijous, dia 27, el Ple del mes de maig
Podeu escoltar el Ple en directe a través de Ràdio Santvi al 107.4 FM

Els/les veïns/es interessat/des en formular preguntes al Ple caldrà que prèviament les hagin presentat amb 48h d´antelació mitjançant una instància a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà o bé a través dels correus electrònics: alcaldia@svmontalt.cat  o bé comunicacio@svmontalt.cat

El Ple d´aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària el dia 27 de maig de 2010 a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l´ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA

PRIMER. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE DATA 29 D´ABRIL DE 2010.

SEGON. CORRESPONDÈNCIA OFICIAL I DESPATX D´OFICI.

TERCER. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE LA NOVA REDACCIÓ DE L´ARTICLE 25 K DEL REGLAMENT DE GESTIÓ, RÈGIM INTERN I FUNCIONAMENT DELS HORTS URBANS DE SANT VICENÇ DE MONTALT.

QUART. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ADJUDICACIÓ DEFINITIVA DE LA CONCESSIÓ DE LA GESTIÓ DEL SERVEI PÚBLIC DE MERCAT MUNICIPAL I EQUIPAMENT ESPORTIU I EDUCATIU QUE COMPRÈN LA CONSTRUCCIÓ DELS CORRESPONENTS EDIFICIS A LA PARCEL·LA NÚM. 1 DEL PPO 9 “CAN BOADA”.

CINQUÈ. APROVAR, SI ESCAU, EL PROJECTE DE PARCEL·LACIÓ URBANÍSTICA DE LA PARCEL·LA D´EQUIPAMENTS (EQ) DEL SECTOR 11 PLA PARCIAL EL PEDRÓ.

SISÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA SOL•LICITUD A LA CONSELLERIA DE SALUT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA PERQUÈ AUTORITZI UNA NOVA OFICINA DE FARMÀCIA A SANT VICENÇ DE MONTALT.

SETÈ. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE MODIFICACIÓ DE L´ORDENANÇA NÚMERO 14 REGULADORA DE LA TAXA PER LA PRESTACIÓ D´ENSENYAMENTS ESPECIALS EN ESTABLIMENTS MUNICIPALS (ESCOLA DE MÚSICA).

VUITÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE NOMENAMENT DE MEMBRES A DIVERSOS CONSELLS SECTORIALS DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA.

NOVÈ. ADHESIÓ, SI ESCAU, A L´ANOMENAT “PACTE D´ALCALDES” EN ACTUACIONS D´EFICIÈNCIA ENERGÈTICA I RELACIONADES AMB FONTS D´ENERGIA RENOVABLES.

DESÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ANNEX AL CONVENI MARC DE DATA 11 DE GENER DE 2006 ENTRE EL DEPARTAMENT DE SALUT, LA DIPUTACIÓ DE BARCELONA, EL SERVEI CATALÀ DE LA SALUT, EL CONSELL COMARCAL DEL MARESME I ELS MUNICIPIS DE MATARÓ, ARGENTONA, CABRERA, CABRILS, CALDES D´ESTRAC, DOSRIUS, ÒRRIUS, PREMIÀ DE DALT, PREMIÀ DE MAR, SANT ANDREU DE LLAVANERES, SANT VICENÇ DE MONTALT, VILASSAR DE DALT I VILASSAR DE MAR.

ONZÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DEL CONVENI DE DELEGACIÓ DE LA GESTIÓ DE L´AUTORITZACIÓ SANITÀRIA DE FUNCIONAMENT AL CONSELL COMARCAL DEL MARESME PER ESTABLIMENTS DE COMERÇ MINORISTA DE NOVA CREACIÓ.

DOTZÈ. RATIFICAR L´ACORD ADOPTAT PER LA JUNTA DE GOVERN LOCAL D´APROVACIÓ DE LES FESTES LOCALS PER AL 2011.

TRETZÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE LA MOCIÓ DEL GRUP MUNICIPAL DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ I AMICS PER SANT VICENÇ PER A L´ADHESIÓ A LA PROPOSTA DE CANDIDATURA DE LA FUNDACIÓ VICENTE FERRER PER AL PREMI NOBEL DE LA PAU.

CATORZÈ. PRECS I PREGUNTES.

L'alcalde,
Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Sant Vicenç de Montalt, 21 de maig de 2010

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 21.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^