X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dissabte, 29 de maig, la 3a Mostra d´Entitats de Sant Vicenç prendrà vida a la renovada Av. Toni Sors

Cartell Mostra Entitats 2010Sant Vicenç de Montalt disposa d´un nombre extens i divers d´entitats: des d´associacions que tot just inicien la seva activitat fins a entitats que ja fa molts anys que funcionen i estan del tot consolidades, amb un calendari molt clar d´activitats i unes pautes molt definides d´actuació. La Mostra d´Entitats, de caràcter bianual i que  enguany arriba a la seva 3a edició, és l´esdeveniment en el qual gairebé totes les entitats del municipi hi participen; dissabte, 29 de maig, de 5 de la tarda a 9 del vespre, les entitats, agrupades a la renovada avinguda Toni Sors en estands per àmbits d´intervenció, podran explicar a la ciutadania qui són, què fan i com s´organitzen. La Mostra s´acompanyarà d´un extens programa d´activitats complementàries.

Programa de la 3a Mostra d´Entitats

L´objectiu de la Mostra d'Entitats no és altre que les entitats puguin difondre els seus objectius i activitats, promoure la participació de la gent en les entitats de Sant Vicenç, incrementar el coneixement mutu de les entitats, divertir-se, passar-ho bé i aprendre plegats.

Fer possible una festa com aquesta és fruit del treball d´un bon grapat de persones. Algunes exercint la seva funció de treballadors municipals, com els tècnics de les diferents àrees municipals i el personal de la Brigada de Serveis Municipals i la policia Local. D´altres, d´una forma totalment voluntària i sovint anònima, com són totes les persones que pertanyen a alguna de les més de 20 associacions participants. I els tercers implicats, els responsables polítics, donant llum verd a la iniciativa veïnal i posant al servei de l´esdeveniment, els recursos humans, econòmics i logístics. I tot perquè en gaudeixi Sant Vicenç i tots aquells visitants que ens volen acompanyar en la festa de la participació ciutadana, la Festa de les Entitats.

El grup de treball de la Mostra, format per representants de les entitats i associacions i encapçalat per la Regidoria de Participació Ciutadania de l´Ajuntament, ha portat a terme trobades periòdiques que han servit, d´una banda, per analitzar els resultats de la darrera mostra, celebrada l´any 2008, i d´una altra banda, per tal de lligar programació, distribució d´estands i novetats de l´esdeveniment. Novetats significatives com el canvi d´horari, de 5 de la tarda a 9 del vespre, o el fet de clausurar la Mostra amb un sopar de germanor i fi de festa que la Regidoria de Participació Ciutadana aprofitarà per retre un reconeixement públic a tres entitats de la vila que en aquests darrers anys s´han distingit pel seu treball i compromís.     

Enguany hi ha confirmada l'assistència de més d'una vintena d'associacions i entitats que portaran al seu estand una petita mostra de l'activitat que desenvolupen. A més, l'Ajuntament instal·larà una quinzena d´estands que acolliran les diferents àrees i serveis municipals. D'activitats no en faltaran, ja que durant tota la tarda es realitzaran activitats per a tot tipus de públic, des del més petits fins als més grans, així com activitats culturals, esportives, tallers, concerts, exhibicions.

Altres activitats que es preveuen són un concurs caní, organitzat per la Regidoria de Sanitat i Salut Pública, en el qual hi podran participar gossos censats en el municipi i tot un seguit de propostes relacionades amb el món de les mascotes, com una desfilada de gossos o uns encants solidaris. En aquest cas, serà l´SPAM qui s´encarregarà d´organitzar-les.

Així doncs, el dia 29 de maig, us esperem a la 3a Mostra d'Entitats de sant Vicenç de Montalt!. No hi falteu!.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^