X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fes clic i mostra´ns un tastet de Sant Vicenç
Presentació de fotografies a l'Ajuntament fins al 30 de juny

Foto carrer Sant VicençLa Regidoria de Cultura ha posat en marxa la 3a edició del Concurs de Fotografia Montalt 2010. Enguany, el tema triat és: “Sant Vicenç de Montalt”. La participació és oberta a tots els amants de la fotografia. Cada participant podrà presentar un màxim de 3 obres, en blanc i negre o en color, en format lliure (mínim de 30x30), no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.

Les fotografies, muntades en suport de cartró ploma o cartolina de 5mm, de mida 40 x 50, s´hauran de presentar a l´Ajuntament (C/Sant Antoni, 13) de dilluns a divendres, de 9 del matí a 1 del migdia. El termini finalitza el dia 30 de juny.

El lliurament de premis tindrà lloc el dia 17 de juliol al Centre Cívic El Gorg, coincidint amb la inauguració de l´exposició ‘´Un tastet de Sant Vicenç´´, que es muntarà amb totes les obres presentades a concurs. La mostra es farà del 17 de juliol al 15 d´agost de 2010. Tanmateix, de les imatges rebudes, la Regidoria de Cultura en triarà 13 que serviran de base per a la realització del nou Calendari  SVM 2011.

AQUÍ podeu consultar les bases.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.05.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^