www.svmontalt.cat

Pista annexa Pavelló Municipal Toni SorsLes obres de cobriment de la pista exterior annexa al Pavelló Municipal Toni Sors de Sant Vicenç de Montalt s'han començat a executar amb l'objectiu que torni a estar operativa el proper mes de juliol. Amb aquesta actuació, molt esperada pels diversos clubs esportius de la vila, es millorarà i s'ampliarà de manera substancial l´oferta d'infraestructures esportives al municipi.

La pista exterior ja existent, actualment a l'aire lliure, està situada al costat del pavelló i té delimitades 3 pistes; una de mini-bàsquet, una altra de bàsquet i la darrera de futbol-sala. El projecte té com a principal objectiu el cobriment de la pista amb una estructura metàl·lica. Les obres les està executant l'empresa Naiven, S.L. i compten amb un pressupost de 81.134,34 euros, que venen de l´aportació municipal i d´una subvenció de la Generalitat de Catalunya (PUOSC) de 48.996,34 euros.

Aquestes obres han estat llargament reivindicades pels clubs esportius de la localitat, especialment per aquelles entitats que desenvolupen la seva activitat al Pavelló Municipal Toni Sors i que es veuen restringits per problemes d´horaris i espais.

Mentre s´allarguin les obres de cobriment de la pista exterior del pavelló, les entitats esportives i la ciutadania en general podran fer ús, en horari diürn, de la pista annexa al Centre Cívic El Gorg, recentment habilitada per a la pràctica lliure d´esports.

Publicat el 01.06.2010