X
Música & Drinks
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La nova composició de l'Ajuntament de Sant Vicenç
La fins ara regidora del grup municipal de CiU, Fina Navarro, ha passat a ser regidora no adscrita de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. El canvi es va fer efectiu en el darrer ple municipal, el passat 27 de maig, desprès que, a través d'una instància presentada el mateix dijous, poques hores abans del Ple, al Registre General de l´Ajuntament, Navarro renunciés a formar part del govern municipal i a les delegacions fetes –Medi Ambient i Joventut-, però no a la seva condició de regidora electa.

En la instància, la regidora es limita a comunicar la seva voluntat de renunciar a les carteres delegades, mantenint la seva condició de regidora, sense entrar a explicar i/o argumentar el motiu pel qual ha pres aquesta decisió. A partir d´ara el grup municipal de CiU estarà integrat per quatre regidors/es. La composició de l'Ajuntament de Sant Vicenç queda fixada de la següent manera: CiU, 4 regidors; PSC, 3 regidors; ERC, 2 regidors; AxSV, 1 regidor; ANEM-EPM, 1 regidor; PP, 1 regidor, i 1 regidora no adscrita.

Nou Cartipàs municipal

Un cop formalitzada la renúncia de la regidora Navarro a formar part del govern municipal i a les delegacions fetes, tot mantenint la seva condició d´electa com a regidora no adscrita, l´alcalde, Miquel Àngel Martínez i Camarasa, ha procedit a distribuir les regidories de Medi Ambient i Joventut, completant el nou govern municipal de la manera següent:


  • Miquel Àngel Martínez i Camarasa, CiU: alcalde, regidor de Comunicació, Gestió Econòmica, Governació i Medi Ambient.

  • Lluïsa Grimal i Colomé, CiU: 1a tinent d'alcalde, regidora delegada d´Educació, Sanitat, Salut Pública i Consum.

  • Amadeu Clofent i Rosique, A x SV: 2n tinent d'alcalde, regidor delegat de Cultura, Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Participació Ciutadana, Mobilitat, Recursos Humans i Joventut.

  • Miquel Pujol i Ramon, CiU: 3r tinent d'alcalde, regidor delegat d´Esports, Benestar Social i Obres i Serveis (Brigada Municipal)

  • Enric Miralles i Torres, CiU: 4rt tinent d'alcalde, regidor delegat de Noves Tecnologies i d´Urbanisme.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.06.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^