X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç participa aquest cap de setmana en la 9a Festa de l´esport
Dissabte 5 de juny, al Pavelló Municipal Toni Sors. Vine i participa-hi!

Us recordem que els dies 5, 6, 12, 13, 19 i 20 de juny l´entrada a les instal·lacions de la Piscina Municipal serà gratuïta per a les persones que presentin a la taquilla la Tarja de Resident, degudament  validada.

Cartell 9a festa de l'esport La Festa de l´esport, impulsada per la Diputació de Barcelona, en cooperació amb l´Agrupació Territorial de Consells Esportius, i amb la col·laboració dels ajuntaments adherits i les seves entitats esportives i centres d´ensenyament, arriba aquest cap de setmana a la seva novena edició. 

En aquest sentit, la Regidoria d´Esports de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha programat per aquest dissabte 5 de juny, un seguit d´activitats que es portaran a terme al pavelló Municipal Toni Sors, de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 6 de la tarda. Es tracta d´una festa de caire recreatiu i popular oberta a la participació de tothom, on podreu jugar a 3x3 de futbol o de bàsquet, tenis taula, mini-tenis, o veure si sou els millors xutant penals. Tanmateix, la Piscina Municipal també aprofita la Festa de l´esport per obrir les seves portes i donar pas a una nova temporada d´estiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 04.06.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^