X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les activitats lúdiques a la vora del mar i la música, protagonistes del cap de setmana

Benvinguda a l'estiuLa platja de Sant Vicenç és l'escenari triat, un any més, per l'associació Fem Sant Vicenç per donar la benvinguda a l'estiu amb un festa que se celebrarà el proper diumenge 8 de juliol, a les sis de la tarda al costat del mòdul de socors de la platja.

La festa, organitzada amb el suport de la Regidoria de Cultura, ha estat ideada perquè grans i menuts, puguin gaudir d'un ventall d´activitats refrescants a la vora del mar. Així, podreu fer un passeig en veler, jugar als inflables o degustar còctels de fruites, gofres i biquinis, que us ajudaran a recuperar forces entre activitat i activitat.

Miquel Martí i GasparPeró, el cap de setmana també ens convidarà a recordar la figura del mestre Miquel Martí i Gaspar i la seva tasca al capdavant de l'Orfeó Parroquial El Delme, que dirigí des de l'any 2001 fins a la seva mort, al novembre del 2009. Així, i per retre-li homenatge, el tradicional Concert d'Estiu de l'Orfeó, enguany es presenta sota el títol 3r Concert in memoriam de Miquel Martí i Gaspar. El concert se celebrarà dissabte 7 de juliol, a partir de 2/4 de 10 del vespre, a l'Església de Sant Vicenç, i comptarà amb la participació de l'Orfeó Parroquial El Delme i la Societat Coral La Floresta.


Finalment, la tarda de diumenge, l'Associació de Gent Gran Els Xurravins clourà la 3a Setmana de la Gent Gran amb un acte obert al públic, que consistirà en un reconeixement a totes les persones grans del municipi i la representació de la sarsuela Babilònia, que se celebrarà al Centre Cívic El Gorg, a partir de les 6 de la tarda.

  
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.07.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^