X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Els petits esportistes santvicentins porten la màgia del cinema al pavelló

Cloenda activitats extraescolarsEl passat dissabte 19 de juny, el Pavelló Municipal Toni Sors es va omplir de gom a gom per veure les actuacions que havien preparat els alumnes de les activitats esportives extraescolar -Escola de Gimnàstica Artística, Escola de Ball i Judo-, organitzades per la Regidoria d´Esports, per acomiadar el curs 2009-2010. Per tal de donar cabuda al nombrós públic, que volia seguir en viu i en directe les evolucions dels petits esportistes, va caler instal·lar una grada suplementària.

L´exhibició, que girava entorn del món del cinema,  va resultar un èxit rotund, tant de participació com per la vistositat dels decorats, les llums, la música i sobretot l´excel·lent actuació dels més de 120 nens i nens, que conduits pels seus monitors i monitores van omplir de màgia el plató de rodatge que s'hai improvisat al pavelló per a l´ocasió.

Cloenda activitats extraescolarsCloenda activitats extraescolars


Abans d´iniciar-se l´exhibició, 10 alumnes de Judo van fer, al mateix pavelló, els exàmens per obtenir un altre color de cinturó. I val a dir que van aprovar tots amb bona nota. L´enhorabona, doncs, als petits judokes, i també al conjunt de nens i nenes, monitors i col·laboradors que van participar en el Festival de cloenda de les activitats esportives extraescolars pel magnífic espectacle que van oferir.
Cloenda activitats extraescolarsCloenda activitats extraescolars
Cloenda activitats extraescolars


Cloenda activitats extraescolars
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.06.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^