X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Dijous, 12 d'agost de 2010  -  10 h matí
El dinosaures, protagonistes de la Bibliogimcana de La Muntala
Inscripcions: a partir del 2 d'agost a la biblioteca

Dinosaures
La Bibliogimcana, un projecte impulsat per la biblioteca, torna aquest estiu per fer que els més menuts de casa, a partir dels 7 anys, passin una estona d´allò més divertida i entretinguda. Enguany, la Bibliogimcana tindrà lloc el 12 d´agost, dins del marc de les activitats programades amb motiu de la Festa Major d´Estiu, i el personal de La Muntala ja té a punt de solfa el seguit d´enigmes i proves, relacionats amb el món dels dinosaures, que els participants hauran de resoldre.

Si voleu prendre part en la Bibliogimcana caldrà que sapigueu negar, una autorització per escrit dels vostres pares i, sobretot, que us hi inscriviu a la biblioteca a partir del dia 2 d´agost.


El dia de la gimcana, els participants, integrats en equips de 3 o 4 membres, ni més ni menys, us haureu d´equipar amb roba esportiva, vestit de bany, tovallola, xancletes i una motxilla. Tanmateix, des de l'organització es convida a tots els participants a portar una peça de roba, un complement, una disfressa, etc., representativa de la classe de dinosaure que hagueu triat. Les proves, que giraran a l'entorn d´aquests animals prehistòrics transcorreran per la biblioteca, el Centre Cívic El Gorg i la Piscina Municipal, iniciant-se a les 10 del matí, tot i que els participants s´hauran de presentar a la biblioteca ¼ d´hora abans de l´inici per tal de recollir les acreditacions, per finalitzar a 2/4 de 2 del migdia.
Lloc: Biblioteca Municipal La Muntala
Adreça: Riera del Gorg, s/n
Ho organitza: Biblioteca Municipal La Muntala
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Infantils
OAC DE L'AJUNTAMENT
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^