X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Festa Major d´Estiu 2010, vine i capbussa-t´hi!!!

Cartell Festa Major d'Estiu 2010Sota el lema Vine i capbussa-t´hi, Sant Vicenç celebrarà la Festa Major d´Estiu entre el 13 i el 15 d´agost, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu de l´Assumpció. El correfoc, les sardanes, els balls populars, el bany de nit, les havaneres a la vora del mar o el castell de focs d´artifici són algunes de les moltes activitats preparades per celebrar aquesta festa grossa. L´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Cultura, ha treballat per  organitzar un programa amb un ampli ventall de propostes que volen satisfer els gustos i els interessos de tota la població.

Tot i que la majoria d´actes es concentren entre el 13 i el 15 d´agost, ja des del dia 11 es podrà gaudir de diverses  propostes, dirigides al públic familiar, com la sessió de Contes en pijama, el Cinema a la fresca o la Bibliogimcana de La Muntala, que se celebrarà el dia 12. Al programa, no hi falten els actes més tradicionals, com l´Ofici religiós i l´actuació de l´Orfeó Parroquial El Delme, el rom cremat que ens prepararan els Amics de la Petanca a l´estil dels vells pescadors o la passejada de gegants, que conviuen amb altres activitats.

Programa de de la Festa Major d´Estiu 2010
 


Enguany, els actes centrals de la festa arrencaran el dia 13 d´agost a la nit, a la recentment Roberta pista annexa al pavelló, on tindrà lloc el sopar popular i el primer ball de Festa Major. Els tiquets del sopar els podreu comprar, al preu de 10 euros, a l´Ajuntament els dies 2, 3 i 4 d´agost de 9 del matí a 2 del migdia.

Dissabte, dia 14, ens deixarà tres propostes, on el foc i l´aigua prenen tot el protagonisme. Així, l´Av. Toni Sors, nou punt de trobada de l´activitat cultural, festiva i lúdica de Sant Vicenç, acollirà una festa matinal per a tota la família, amb escuma de colors, cançons i balls. Ja a la nit, el foc dels Diables de Caldes ens farà córrer pels carrers i places del poble fins arribar a la piscina, on sota l´ombrel•la dels estels i mig amagats en la foscor de la nit podrem apaivagar les calors del correfoc.

Diumenge, dia 15, la repicada de campanes i la petardada ens anunciaran l´inici d´una jornada llarga i intensa, on hi tindran cabuda l´Ofici, la passejada de gegants, les sardanes, el vermut popular, les havaneres, la cremada de rom, el castell de focs i el segon i darrer ball de Festa Major.

Un concert de guitarra clàssica, a càrrec de Rafael Sala, que se celebrarà el dia 21 a l´Església, tancarà la Festa Major d´Estiu 2010.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.07.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^