X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Treballem plegats per fer realitat un Sant Vicenç + NET

Incivisme amb els residusCom sabreu, des de l´Ajuntament us oferim un servei gratuït de recollida d´aquells mobles i trastos vells que tingueu a casa i que vulgueu llençar. Només cal que truqueu al telèfon 93 790 55 60, que és el Servei d'Atenció telefònica de l'Arca del Maresme, i us diran quin dia i a quina hora podeu baixar aquests residus al carrer i quan us els podran passar a recollir.

Pel bon funcionament del servei, i per evitar que apareguin mobles o trastos vells als carrers fora dels dies de recollida, us voldríem recordar, sobretot, que no podem deixar aquests residus al carrer sense una trucada prèvia al 93 790 55 60 i sense acordar amb l´empresa el dia i hora de recollida. En cas contrari, estaríem fent un abocament incontrolat de deixalles al carrer, que pot ser motiu de sanció de fins a 3.000€, d'acord amb l'ordenança reguladora de la gestió de residus (article 43).

Us volíem fer aquest recordatori ja que, darrerament, hem detectat que algunes persones deixen mobles o trastos vells fora dels dies establerts, sense previ avís i de qualsevol manera, i aixó provoca evidents molèsties al veïnatge i també genera una mala imatge de la via pública que hauríem d'evitar. Sense oblidar que això té un siobrecost econòmic per l'Ajuntament i, per tant, també per a la vila de Sant Vicenç de Montalt, atès que s'han de fer serveis extraordinaris de retirada d'aquest material.
Abandonament trastos al carrerAbandonament de trastos al carrer


Aprofitem per a recordar-vos que teniu l´opció de portar aquest tipus de residus a la deixalleria mancomunada de Les 3 Viles, situada al polígon industrial de Llavaneres. És un servei gratuït, i està oberta de dimarts a dissabte (matí i tarda) i diumenges al matí. Tanmateix, també podeu optar (depenent del tipus de residus) per fer ús de la deixalleria mòbil de Les 3 Viles que visita Sant Vicenç tots els dimarts (matí i tarda) i dissabtes (matí).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.10.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^