X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç diu adéu a mossèn Vicenç Roig

Mossèn Vicenç RoigLa parròquia de Sant Vicenç acollirà, dissabte 4 de setembre, una missa ben especial. Es tracta d´un acte de comiat i agraïment de la vila de Sant Vicenç de Montalt al capellà que fins ara ha estat al capdavant de la parròquia: el rector, mossèn Vicenç Roig i Simón. Tot un reconeixement per haver estat durant 12 anys treballant per la vila, fins ara que li ha  arribat l´hora de jubilar-se de la seva feina. Serà una missa concelebrada que començarà a les 8 del vespre. El nou rector de Sant Vicenç de Montalt serà mossèn Vicenç Mira i Massaguer.

Mossèn Vicenç Roig va néixer a Torrelles de Llobregat l´11 de maig de 1931 i fou ordenat sacerdot el 17 de desembre de 1955. Tot i que la seva primera tasca com a sacerdot el va portar l´any 1956 a la Parròquia de Sant Just Desvern, on va ser exercir de vicari, gairebé tota la seva tasca sacerdotal ha estat vinculada al Maresme.


Així, l´any 1957 va arribar a Mataró, després de ser nomenat vicari de la Basílica Parroquial de Santa Maria, on hi va ser fins l´any 1962. Posteriorment i fins al 1965 va exercir de vicari de la Parròquia de la Verge de Gràcia i Sant Josep de Barcelona. Aquest mateix any, va ser nomenat primer rector de la Parròquia de la Mare de Déu de l´Esperança de Mataró, darrer destí de mossèn Vicenç Roig abans de prendre possessió de la Parròquia de Sant Vicenç el 27 de setembre de 1998. L´any 2005, el rector va celebrar a Sant Vicenç de Montalt les seves Noces d´Or sacerdotals en companyia dels feligresos als quals ha servit i ha brindat la seva amistat tots aquests anys.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.09.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^