www.svmontalt.cat

Pel davant... i pel darrera
"Pel davant i pel darrera", dirigida per Alexander Herold, és la proposta de la sortida al teatre del mes d´octubre. La comèdia narra com una colla d'actors pèssims intenta muntar una obra de teatre. Aquesta és una d'aquelles obres que no passen mai de moda. Després de trenta anys d'haver-se estrenat a Londres, aquest muntatge totalment renovat i en versió de Paco Mir, torna a ser bilingüe, tal com ho era el muntatge que ja es va estrenar a la dècada dels vuitanta a Catalunya. 

La sortida al Teatre Borràs es farà divendres 29 d´octubre. El preu és de 30 euros i inclou transport i entrada al teatre. La venda d'entrades és al Casal de la Gent Gran, fins divendres 8 d'octubre. 20 úniques localitats!.


Sinopsi

Tot i que els protagonistes de la comèdia en realitat no són uns actors pèssims, ells faran el paper de sapastres. I és que la comèdia narra com una colla d'actors pèssims intenta muntar una obra de teatre.

En realitat, són dues comèdies en una. La primera, un vodevil anomenat ¿Me enseñas la sardina?. A la segona, trobem un decorat que ha girat per deixar-nos veure la farsa que té lloc entre bambolines: actors i actrius barallant-se en silenci mentre entren i surten de l'escenari per seguir la funció.

Fitxa artística

Autor: Michael Frayn
Versió: Paco Mir
Direcció: Alexander Herold
Intèrprets: Pep Planas, Rosa Gàmiz, Anna Barrachina, Carles Martínez, Mònica Pèrez, Enric Majó, Miquel Sitjar, Dafnis Balduz i Saïda Mancha

La sortida

Hora de sortida: 19h a les portes del Centre Cívic El Gorg (l'obra comença a les 21h)
Preu per entrada i servei de bus:  30 €
Compra d'entrades (no es fan reserves): Casal de la Gent Gran Els xurravins
Data límit compra d'entrades: dilluns 8 d'octubre de 2010

Publicat el 10.09.2010