X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Millorem Sant Vicenç per guanyar qualitat de vida

Tot i que el 2010 no ha estat l´any de les grans obres ni dels projectes magnificents, sí que s´han invertit molts diners en actuacions diverses que han tingut un objectiu clar: millorar la qualitat de vida dels santvicentines i santvicentines. La remodelació de l´Av. Toni Sors i de l´entorn de la zona esportiva, la posada en marxa del nou mercat setmanal dels dissabtes, la millora de carrers i de zones verdes, el tancament d´àrees de recollida de residus, el cobriment de la pista annexa al pavelló, la millora i ampliació del servei de transport urbà, en són uns quants exemples.

Així doncs, durant el 2010 s´han fet realitat obres que han servit per fer de Sant Vicenç un poble més habitable, i també s´han engegat projectes que han servit per guanyar en qualitat ambiental i generar estalvi de recursos públics, com el canvi de l´enllumenat a diversos indrets del municipi.

Parc del TerralSant Vicenç de Montalt acollirà durant els propers mesos una sèrie d´intervencions urbanístiques que afectaran bona part del terme municipal. Es tracta d´unes obres públiques que milloraran el nostre municipi i el dia a dia dels seus veïns i veïnes.

Entre les obres que s´estan executan o que s´iniciaran en breu, cal destacar la remodelació del parc del Terral, amb l´ampliació de voreres, l´adequació d´un pipi-can, la creació d´un parc de jocs infantils, l´asfaltat de l´àrea d´aparcaments i l´enjardinament de tota la zona. Es començarà la urbanització del Ps. de Sant Joan, una  demanda històrica dels veïns i veïnes. Els carrers Josep Brunet i Maregassa també canviaran d´imatge. Altra de les actuacions per aquesta tardor és la reparació de les voreres de Montaltpark i de Can Boada-Can Ripoll. També es faran noves actuacions de tancament d´àrees de recollida de residus a la riera del Gorg i al c/ Ginesta, entre d´altres, es portarà a terme la canalització d´aigües del llac del parc dels Germans Gabrielistes perquè donin servei de reg als horts municipals, i es renovarà l´enllumenat de l´entorn de l´església.

Amb relació als equipaments municipals, també hi ha obres en perspectiva. Així, al Camp Municipal de Futbol es construiran nous vestidors, i el magatzem de la Brigada Municipal comptarà amb un cobert i nous contenidors per a la gestió dels residus.

On estem treballant actualment?

Montaltpark


Arranjament de cunetes a tocar de la N-II (Montaltpark)


Canalització

Canalització d'aigües del llac del parc dels Germans Gabrielistes per donar servei de reg als horts municipals


Canvi enllumenat


Renovació de l'enllumenat de l'entorn de l'església

C/ El Rocà


Arranjament accès al c/ del Rocà

Parc Gabrielistes


Estabilització del talús de l'entrada del parc del Germans Gabrielistes amb formigó projectat.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.10.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^