X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
“Tast de paisatge” una original proposta que combina natura, oci i aprenentatge

Tast de paisatge La Regidoria d'Educació de l´Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, en el marc de les actuacions que porta a terme la Regidoria de Sanitat, Salut Pública i Consum aquesta tardor per promoure l´alimentació saludable i el desenvolupament d´hàbits alimentaris que proporcionin una bona salut al llarg de la vida, ha organitzat un passejada  que ens convidarà a interpretar el paisatge alimentari i reconèixer els elements comestibles que podem trobar a l´entorn de Sant Vicenç de Montalt.

El “Tast de paisatge” es farà aquest proper diumenge 31 d´octubre, i estarà conduït per Joan Manel Riera, de l´Escola de Natura del Corredor.  Per participar només cal que porteu esmorzar i aigua per poder apaivagar la gana i la set durant l´itinerari, i moltes ganes de passar-vos-ho bé. La cita és a les 9.30h a l´Av. Verge de Montserrat (davant el  Consultori Mèdic).

L'Associació Excursionista MontalTrek, el Club Cicliste Xurribikers i l'Escola de Natura del Corredor col·laboren amb la Regidoria d'educació en l'organització d'aquesta sortida.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.10.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^