X
Anul·lada la Festa Major d'Estiu 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Divendres 19 de novembre, seminari gratuït sobre seguretat a Internet

OrdinadorsPer tancar el programa formatiu de tardor, la Regidoria de Noves Tecnologies ha programat un seminari monogràfic sobre seguretat a Internet i en operacions telemàtiques, que es portarà a terme aquest proper divendres 19 de novembre, de 18 a 22h al Telecentre. Aquest seminari és gratuït, l´impartirà l´empresa Zen Programari Lliure i s´inclou en el projecte Apunta´t a les Noves Tecnologies, engegat per l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Les inscripcions es  poden fer a l´Ajuntament (Tel.: 93 791 05 11 – Min Cucurull), de dilluns a divendres de 9 a 14h, o bé a la consergeria del Centre Cívic El Gorg (Tel.: 93 791 07 09 – Sílvia Monteagudo), en aquest cas de 16 a 22h.

Seminari sobre seguretat a Internet i en operacions telemàtiques
Transaccions en línia, e-banca, identitat digital, ... la gran xarxa d'informació i comunicació cada cop és més present en el nostre dia a dia.
Donada la importància creixent d'aquesta eina que és Internet, cada cop és més necessari estar preparat per fer-ne un ús adequat i responsable.
En aquest seminari podreu aprendre diverses coses d'Internet que de ben segur desconeixeu, així com les bones pràctiques necessàries per emprar-la de forma efectiva i segura.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^