X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
“Varekai” del Cirque du Soleil, proposta escènica dels Xurravins pel desembre
La sortida es farà el 16 de desembre

El Cirque du Soleil va ser fundat el 1984 per un grup de 20 artistes del carrer. Des d'aleshores no ha parat de créixer i actualment ocupa més de 4.000 persones de 40 nacionalitats, un miler d'ells, artistes. Es calcula que han vist els seus muntatges 90 milions d'espectadors.

CircEl Cirque du Soleil i tota la màgia que desplega el seu elenc d'artistes internacionals sobre la pista del circ és la proposta escènica que ens ofereix l´Associació de Gent Gran Els Xurravins per al mes de desembre. L´espectacle recrea el món misteriós de Varekai, que en romaní significa “en qualsevol part”, i és un homenatge a l´estil de vida nòmada i a les persones que tenen la capacitat per adaptar-se i trobar la felicitat en qualsevol racó del món.

La sortida es farà dijous 16 de desembre a les 7 de la tarda (a les portes del Centre Cívic) ja que l´obra comença a les 9 del vespre. El preu varia entre els 70€  (de 12 a 65 anys), els 63,50€ (majors de 65 anys) i els 50,50€ (menors de 12 anys). La venda d'entrades és al Casal de la Gent Gran.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^