X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dijous 25 de novembre, sessió ordinària del Ple
Podeu escoltar el Ple en directe a través de Ràdio Santvi al 107.4 FM i també mitjançant internet des del web municipal

Els/les veïns/es interessat/des en formular preguntes al Ple caldrà que prèviament les hagin presentat amb 48h d´antelació mitjançant una instància a l´Oficina d´Atenció al Ciutadà o bé a través dels correus electrònics: alcaldia@svmontalt.cat  o bé comunicacio@svmontalt.cat

El Ple d´aquest Ajuntament durà a terme una sessió ordinària el dia 25 de novembre de 2010 a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l´ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA

PRIMER. APROVACIÓ, SI ESCAU, DE L´ACTA DE LA SESSIÓ ORDINÀRIA DE DATA 28 D´OCTUBRE DE 2010.

SEGON. CORRESPONDÈNCIA OFICIAL I DESPATX D´OFICI.

TERCER. APROVAR, SI ESCAU, LA SOL•LICITUD PRESENTADA PEL SENYOR ANTONIO MANEN ESPINOS I SENYORA MARTA ORBANEJA DESVALLS AMB EL QUAL PRESENTEN HIPOTECA EN GARANTIA DE L´OBLIGACIÓ D´URBANITZAR A L´EMPARA DE L´ARTICLE 569-42 DEL CODI CIVIL DE CATALUNYA, COM A GARANTIA DEL 12% DE LES DESPESES D´URBANITZACIÓ DEL SECTOR “PLANA D´EN MANEN”.

QUART. APROVAR, SI ESCAU, LA CONTESTACIÓ AL•LEGACIÓ DEL SENYOR JOAN MATAS PULIDO, REFERENT A L´ACTE PRESSUMPTE DE LA SOL•LICITUD DE LLICÈNCIA AMBIENTAL PER A LA FORMACIÓ D´APARTAMENTS TURÍSTICS A L´ANTIC EDIFICI CRAC´S.

CINQUÈ. APROVACIÓ, SI ESCAU, DEL NOMENAMENT DE REPRESENTANT MUNICIPAL AL CONSORCI DE TRACTAMENT DE RESIDUS SÒLIDS URBANS DEL MARESME I AL CONSORCI DE COMUNICACIÓ LOCAL.

SISÈ. PRECS I PREGUNTES.

L'alcalde,

Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Sant Vicenç de Montalt, 19 de novembre de 2010

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 19.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^