X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Jordi Cornudella presenta el seu llibre “Les bones companyies” a Sant Vicenç

La Biblioteca Municipal La Muntala s´encarrega de l´organització de la presentació del llibre "Les bones companyies" de Jordi Cornudella, acte que s´emmarca en la programació del Round table en català.

Jordi Cornudella“Les bones companyies”, de Jordi Cornudella, és el títol del llibre que es presentarà el divendres 3 de desembre a Sant Vicenç de Montalt. L'acte tindrà lloc a les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Aquest assaig tracta sobre el plaer de la lectura i mostra com els tractes assidus amb la poesia envaeixen la vida dels lectors que s´estimen els poetes, i també de com l´experiència de llegir versos s´emparenta amb l´experiència d´escoltar música. L´obra, on Cornudella recull algunes de les seves vivències de lector empedreït de poesia, va guanyar el passat mes de febrer el 1r Premi Internacional d´Assaig Josep Palau i Fabre.

L'autor del llibre, Jordi Cornudella, és editor poeta i traductor de clàssics. Entre la seva obra destaquen els llibres de poemes “El felí encè”s (1995) i “El germà de Catul i més coses" (1997, Premi Nacional de la Crítica). Ha publicat diversos estudis i treballs sobre poesia catalana (Carner, Riba, Foix, Ferrater) i ha traduït obres d'Epicur, Sèneca, Voltaire i D'Annunzio, i també la poesia d'alguns lírics grecs, llatins i poetes contemporanis.

Jordi Cornudella també és conegut a Sant Vicenç de Montalt per la seva etapa com a regidor d´Educació i Esports en l´anterior legislatura (2003-2007).

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.11.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^