www.svmontalt.cat
Nens llegintEls contes ajuden als nens a desenvolupar i enriquir el seu món interior. Les històries els ajuden a canalitzar les seves pors, angoixes, fantasies, il·lusions... També els faciliten coneixements culturals, mostrant-los els costums d´altres llocs, molt diferents dels que ells habiten. Finalment, escoltant contes els nens desenvolupen la capacitat de posar atenció que necessitaran quan creixin, per obtenir un bon rendiment en els estudis.

És en aquest sentit que la Biblioteca Municipal la Muntala dedica setmanalment  un espai als contes infantils. Espai que es porta a terme al Centre Cívic El Gorg (Aula 1) cada dimecres a les 17.30h, i en el qual no resulta gens estrany trobar uns narradors ben especials, ja que es tracta d´usuaris de la biblioteca, que no volen deixar de banda el nen que tots portem dins i aprofiten L´hora del conte per fer volar la seva imaginació i compartir amb el infants aventures i fantasies.

Així doncs, si voleu compartir una estona amb el més menuts de casa, com a narradors o com a oients,  no us deixeu perdre L´hora del conte que, aquest dimecres, comptarà amb uns narradors d´excepció: en Josep Ramon Pou & family.

Tanmateix us recordem que també podeu seguir l´espai de contes de la biblioteca en directe a través de Ràdio Santvi en el 107.4 FM o per Internet  fent clic aquí

Publicat el 30.11.2010