X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
 
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Dilluns 13 de desembre, Ple extraordinari

Podeu escoltar el Ple en directe a través de Ràdio Santvi al 107.4 FM i també mitjançant internet des del web municipal.

El Ple d´aquest Ajuntament durà a terme una sessió extraordinària el dia 13 de desembre de 2010 a les 20.00 hores a la Sala de Sessions de la Casa de la Vila, amb l´ordre del dia que tot seguit reproduïm:

ORDRE DEL DIA

PRIMER. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DEL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PARTICULARS I EL PLEC DE CLÀUSULES TÈCNIQUES QUE HAN DE REGIR L´ADJUDICACIÓ DEL CONTRACTE DE SERVEIS DE NETEJA DELS IMMOBLES MUNICIPALS DELS AJUNTAMENTS DE SANT VICENÇ DE MONTALT I SANT ANDREU DE LLAVANERES I, SIMULTÀNIAMENT, OBERTURA, SI ESCAU, DE LA LICITACIÓ A QUÈ FA REFERÈNCIA.

SEGON. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DEL PLEC DE CLÀUSULES ADMINISTRATIVES PER A L´ADJUDICACIÓ DE LA CONSTITUCIÓ D´UN DRET DE SUPERFÍCIE SOBRE FINQUES PROPIETAT DE L´AJUNTAMENT DE SANT VICENÇ DE MONTALT, COM A BASE PER A LA SUBSEGÜENT CONSTRUCCIÓ, GESTIÓ I EXPLOTACIÓ D´HABITATGES AMB PROTECCIÓ OFICIAL DESTINATS AL LLOGUER I HABITATGES DOTACIONALS PÚBLICS AL REFERIT MUNICIPI I, SIMULTÀNIAMENT, OBERTURA, SI ESCAU, DE LA LICITACIÓ A QUÈ FA REFERÈNCIA.

TERCER. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DEL PLA LOCAL DE JOVENTUT.

QUART. APROVACIÓ INICIAL, SI ESCAU, DE L´EXPEDIENT DE MODIFICACIÓ DE CRÈDIT 8/2010.

L'alcalde,

Miquel Àngel Martínez i Camarasa

Sant Vicenç de Montalt, 3 de desembre de 2010

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.12.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^