X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Nadal, temps d´il·lusió
Nadala 2010


Nadal és una de les dates més destacades del calendari, perquè no només és una celebració familiar, sinó que l´ambient nadalenc acostuma a envair totes les esferes de la vida social. Per aquesta raó, tant les entitats com l´Ajuntament han organitzat un ampli programa d´actes, perquè el temps d´oci i les ganes de compartir experiències compleixin totes les expectatives. Tan de bo, tots i totes puguem passar unes festes ben confortants, amb salut, companyia i molta alegria. A continuació, us oferim un repàs dels actes programats, amb propostes per a tothom i molt especialment per als nens i nenes.
El tret de sortida es donarà a 1/4 de 6 de la tarda del dissabte 18 de desembre al Centre Cívic, on es viurà el tradicional Concert de Nadal de l´Escola Municipal de Música L´Oriola. Una altra proposta és el pessebre, que, un any més, han muntat els Amics dels Pessebres, en aquesta ocasió, al Casal de Cultura de la plaça del Poble. Aquest pessebre s´estrenarà el diumenge 19 a les 12 del migdia i restarà obert fins al dia 30 de gener. I sense deixar el Casal de Cultura, un cop estrenat el pessebre, podrem visitar una exposició de figuretes de varis països del món i assistir a la presentació pública del Pla Director del Museu del Pessebre de Catalunya.

La tarda del dia 19 la cita és per als més menuts al Centre Cívic, on a partir de les 6 es representarà l´obra Pastorets, cap a Betlem!!!´. El Cívic serà també l´escenari, on el dimecres dia 22 arribaran les esperades actuacions nadalenques dels alumnes de les escoles Sant Jordi, al matí, i Sot del Camp, a la tarda.

Tió de NadalLa mitjanit del divendres 24 de desembre, la parròquia de Sant Vicenç acollirà la missa del gall. Un any més, l´Orfeó Parroquial El Delme cantarà durant la missa les cançons de Nadal. Els infants podran fer cagar el tió de Sant Vicenç el dissabte 25 de desembre, a partir de les 12 del migdia a la plaça del Poble. El partit de futbol de superveterans arribarà el diumenge 26, a les 11 del matí, al Camp Municipal de Futbol.

La festa amb sopar, cotilló i ball, el 31 de desembre, a partir de 2/4 de 10 de la nit a la pista annexa al pavelló, servirà per a què els santvicentins i santvicentines s´acomiadin de l´any 2010 i es preparin per al 2011, que ens deixarà el tradicional Concert de Sant Esteve, que enguany es farà esperar fins al dia 2 de gener. La cita és amb l´Orfeó Parroquial El Delme, sota la direcció d´Eva Ramon, a les 7 de la tarda a l´església parroquial.

Però el 2011 també ens deixarà la visita de Ses Majestats els Reis Mags de l´Orient i la seva cavalcada, el dia 5 de gener a les 18 h. Abans, però, vindran els patges reials, que el dia 1 de gener, de sis de la tarda a vuit del vespre, al local veïnal del c/ Mediterrani, recolliran les cartes dels nens i nenes del poble per entregar-les a Melcior, Gaspar i Baltasar.

El pessebre, el tió, els reis, l´esport, la música i el teatre tenen el seu lloc durant aquestes festes, però també hi haurà espai per als contes de la biblioteca, els tornejos de billar, les exposicions nadalenques i fins i tot per als tallers de fang que s´instal•laran a la plaça del Poble, on podreu aprendre a fer figueretes de pessebre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 13.12.2010
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^