X
Revetlla de Sant Joan
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen els Tallers per a la festa
Obertes les inscripcions a l'Ajuntament

Logo tallers de festa"Tallers per a les festa" és un programa, promocionat pel CPCPTC (Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana) de la Generalitat de Catalunya, que torna un any més a Sant Vicenç per incentivar la Festa dels Bòbuls i les Margaridasses, que el proper any 2012 celebrarà la seva 3a edició, amb un conjunt de tallers i accions participatives, que ajudaran a configurar i a donar forma a la festa, afavorint la participació veïnal i la cohesió social.

Amb aquesta proposta, la Colla de Geganters juntament amb la Regidoria de Cultura, busquen donar un nou impuls a aquesta festa tan tradicional per tal que es consolidi entre els santvicentins i les santvicentines de totes les edats. Precisament amb aquesta intenció s'han programat tres tallers gratuïts oberts a tothom. Si esteu interessats/des a participar-hi, us hi podeu inscriure a l'Ajuntament, de 9 a 14h.

 • Taller de vestuari express dels Puputs i els Escorpins
  Tallerista: Susagna Navó, especialista en confecció de vestuari teatral
  Contingut:l'objectiu del taller és confeccionar el vestuari que portaran els representants de les societats dels Puputs i els Escorpins. La professora us proporcionarà el material i us assessorarà amb el que faci falta.
  Dies: 30 de novembre, 14 de desembre i 11 i 25 de gener
  Horari: de 18h a 19.30h
  Espai: Centre Cívic El Gorg, Despatx 3
 • Taller de Dansa: "El Ball dels Bòbuls i les Margaridasses"
  Tallerista: Pompili Massa, mestre d'educació musical i estudiós de les danses trandicionals
  Contingut: el taller consisteix en unificar una dansa popular; la suite musical del Ball de la Plaça de caire obertament espontani i popular, amb les següents parts: Passeig de la Dansa, la Farandola, l'Espolsada i la Bolanguera.
  Dies: 4, 11, 18 i 25 de febrer
  Horari: d´11h a 13h (el dia 18 serà per la tarda)
  Espai: pista annexa
 • Taller de Teatre: "La subhasta dels Bòbuls i les Margaridasses"
  Tallerista: Isaac Morera, llicenciat en Art Dramàtic per l'Institut del Teatre de Barcelona i membre de la companyia d'Esgrima Teatral Contraatac.
  Contingut: a partir d'accions de teatre de carrer, en aquest taller es treballaran tècniques d'improvisació i d'interpretació
  Dies: 9 i 23 de febrer
  Horari: de 21.30 a 23.30h
  Espai: Centre Cívic El Gorg

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 01.01.2012
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^