X
Campanya de vacunació antigripal
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Regidoria d´Educació convoca una nova edició dels Jocs Florals
Termini per a la presentació de treballs: fins al 31 de març de 2011

Jocs FloralsTotes les persones interessades en participar als V Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt podran presentar els seus treballs fins al 31 de març de 2011 a la Biblioteca Municipal La Muntala.

Com cada any el concurs estableix set grups. El grup P de 3 a 5 anys; el grup A de 6 a 8 anys; el grup B de 9 a 11 anys; el grup C de 12 a 14 anys; el grup D de 15 a 18 anys; el grup E de 19 a 25 anys; mentre que el grup F està obert a persones de 26 anys en endavant. Tots els grups podran presentar treballs en les modalitat de prosa i poesia, excepte el grup P que podrà presentar un dibuix lliure i, si es vol, escriure una frase.

Els treballs hauran d'anar signats amb pseudònim o lema. El veredicte del jurat es farà públic durant la III Festa de les Lletres el proper 23 d´abril a partir de les 7 de la tarda al Centre Cívic El Gorg. Hi haurà premis per als dos guanyadors de cada grup de les modalitats de prosa i poesia. Tanmateix els guanyadors del primer i segon premi, concursaran a la Mostra Literària del Maresme.

La Regidoria d´Educació per tal de donar rellevància i reconeixement a la participació de les escoles i dels estudiants en els Jocs Florals, un concurs que pretén fomentar el plaer per l´escriptura i la lectura entre els més petits, ha establert un premi a la participació per a les escoles Sant Jordi i Sot del Camp i també per a l´IES de Sant Vicenç.

Les bases de participació completes es poden consultar des d´aquest espai:

Bases V Jocs Florals de Sant Vicenç de Montalt

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.02.2011
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^